STUFF. - STUFF. (2015)

8. Walking Headz (4:13)
  9. R-Over (5:05)
Dit is briljant.

avatar van Supersid
Het schijnt ja, is alvast besteld...

avatar van Linius
Niet te missen act op BKS, gisteren toegevoegd bij de laatste worp namen

avatar van chevy93
Maar wat voor muziek is het eigenlijk?
Schrijf maar alvast op: 'STUFF. is de opwindendste Belgische band van het moment'. Zie bijvoorbeeld deze quote van een paar weken geleden in Humo: 'Waanzinnig beheerste, licht onheilspellende digitale gekte die het beste van Battles, Tortoise, John Carpenter en Flying Lotus echoot.' Het valt te vermoeden dat de journalist in kwestie weer had gedronken, maar kom: het is net dàn dat hij de waarheid spreekt.

avatar van Arrie
Op basis van Event Horizon zeg ik: gewoon sfeervolle elektronische muziek. Erg fijn, maar weinig avant-garde aan.

avatar van hoi123
Of het avant-garde is weet ik niet (dat moet immers wel een van de vaagste termen zijn ooit in de muziekwereld), maar wel vind ik dat Event Horizon niet per se representatief is voor het geluid van de rest van het album: dat is wat lichtvoetiger, maar ook wat meer gedecomposeerd dan Event Horizon. Heel veel gekke drumbeats en soulachtige samples dus.

avatar van willymeuf
Dit album is ook op de luisterpaal te vinden! Ik ga dit zeker checken op BKS!

avatar van Linius
Was sterk op BKS. Speelde ook van alles wat niet op het album te vinden is. Heerlijke harde uitspattingen afgewisseld met heel minimaal geluid. Hartstikke prima.

avatar van Supersid
Niet zo briljant als de hype deed vermoeden, maar nog steeds een erg puike worp. Ik moet wel zeggen: groeit per luisterbeurt. Live zouden ze idd erg sterk zijn.

avatar van dreamtheater06
Geen idee dat er überhaupt een hype was, met een vieze alt-j smaak in mijn mond naartoe gegaan op Best Kept Secret en zelden zo verrast door een optreden. Gelijk de dag erna dit album aangeschaft en nog altijd hartstikke verslaafd aan deze groovy fusion/elektronica deuntjes

avatar van HezzardNL
Het luistert allemaal heerlijk weg. Goede dansbare muziek met groovy beats. Vind de omschrijving van o.a. W2 in Den Bosch en Doornroosje Nijmegen qua genres wel passend: hiphop, jazz, future funk, beat en elektronica.

Ik ga ze maar eens live aanschouwen denk ik in een van de eerder genoemde poppodia!

avatar van El Stepperiño
Dit bevalt mij ook prima

avatar van CWTAB
Via De Standaard kan je kans maken op 1 uit de 5000 exemplaren die ze weggeven...(guess who got one ), aardige groep, altijd al spijtgehad dat ik deze cd niet voor de spreekwoordelijke appel en een ei had meegepakt uit de mediamarkt

avatar van kobe bryant fan
CWTAB schreef:
Via De Standaard kan je kans maken op 1 uit de 5000 exemplaren die ze weggeven...(guess who got one ), aardige groep, altijd al spijtgehad dat ik deze cd voor de spreekwoordelijke appel en een ei had meegepakt uit de mediamarkt

Wonder boven wonder ook een gewonnnen.
Heb ze al 2x live gezien + Lander solo, altijd wel erg straf live. Benieuwd hoe ze er op CD mee wegkomen.

avatar van SébastienY
Ja lap zeg, ik heb hem ook gewonnen terwijl ik de cd al heb

avatar van Bruno_6
Ik heb hem ook gewonnen, maar ik had hem nog niet.

avatar van Supernormal
Mooie hoes ook! Geschilderd door de Antwerpse kunstenaar Rinus Van de Velde (houtskool tekeningen). Ik heb STUFF. eindelijk eens live gezien, eergisteren in De Singel. De lovende commentaren waren terecht! Zeer origineel qua klankenpallet.