Eivør - Bridges (2015)

Faeröer
Pop / Folk
Label: Tutl

1. Remember Me (3:37)
  2. Faithful Friend (4:21)
  3. Bridges (5:16)
  4. Tides (4:07)
  5. On My Way to Somewhere (4:05)
  6. Morning Song (4:59)
  7. Purple Flowers (3:51)
  8. The Swing (3:39)
  9. Stories (4:19)
avatar van dynamo d
Faithful Friend, The Swing, Bridges, On My Way to Somewhere en Remember Me zijn uitstekende nummers van dit prima album. Eivør heeft een prachtige stem, dus het luistert sowieso lekker weg.

avatar van Broem
Dit album erg lang op het stapeltje ‘herbeluisteren’ laten liggen. Ben altijd aardig onder de indruk geweest van deze dame met als sluitstuk haar prachtig live album uit 2009. Even uit het oor verloren tot ik dit album ergens in 2016 voor het eerst luisterde. Was niet onder de indruk maar ze heeft een streepje voor vanwege haar eerdere albums. Paar keer geprobeerd en laten rusten. Afgelopen week (veel music time ) toch maar eens een poging gewaagd. Mis de doordringende nummers uit het verleden. Bridges klinkt te veilig en commercieel om echt indruk te maken. Blijft echter een aangename zangeres die in het Engels zingend wel wat van haar mystiek kwijt raakt.