Bodega Bamz - Sidewalk Exec (2015)

Label: Duck Down

8. Raw Deal
  9. Killa

met Lil Eto

10. Billy Bats
  11. Everybody Eats (Interlude)
  12. I'm Ready

met A$AP Yams

avatar van mh040
Album is volledig geproduceerd door V. Don, onder andere bekend van samenwerkingen met "onze eigen" Mr. Probz

avatar van Rhythm & Poetry
Ik vind dit album productioneel niet sterk, vaak veel te eentonig en dat matcht niet met de eentonige raps van Bodega Bamz. Zowel tekstueel als qua flow is er weinig variatie. De meeste refreinen zijn ook al weinig geslaagd. Wat overblijft in positieve zin is dat Bodega zelf best een aardig stemgeluid heeft. Lekker scherp en dat in combinatie met zijn accent en de woede in zijn stem komt dat overtuigend over. Zo nu en dan werkt een beat van V. Don wel en dan krijg je wel het gewenste effect. De gastartiesten zijn niet van heel veel toegevoegde waarde, maar zijn wel bovengemiddeld te noemen.