Melanie De Biasio - No Deal Remixed (2015)

Belgiƫ
Pop / Dance
Label: [PIAS]

1. I Feel You [EELS Remix] (2:49)
  2. The Flow [Hex Remix] (7:57)
  3. No Deal [Seven Davis Jr Remix] (6:24)
  4. With Love / Sweet Darling Pain [Gilles Peterson & Simbad Remix] (5:02)
  5. Sweet Darling Pain [Chassol Remix] (3:36)
  6. I'm Gonna Leave You [Clap! Clap! Remix] (2:54)
  7. With All My Love [Jonwayne Remix] (4:48)
  8. I'm Gonna Leave You [The Cinematic Orchestra Remix] (8:56)
Nu het nieuwe album dit weekend uitkomt leek het me tijd om dit remix album te beluisteren. Ik had er geen trek in al die jaren omdat No Deal gewoon zo'n sterk album is, daar kan een remix album alleen maar afbreuk aan doen.

Maar wat als ik deze twee albums nu eens los van elkaar zie en beluister? Tja, dan moet ik acht jaar na dato erkennen dat het best een prima album is. Ja, het is moeilijk om het mysterieuze No Deal even los te laten, maar lukt dat dan blijft er een aangenaam album over.

avatar van EttaJamesBrown
aERodynamIC schreef:

Ben vandaag haar repertoire aan het ontdekken - naast Blackened Cities - en ken beide versies van No Deal nog niet. Voor het experiment ga ik nu beginnen met de remix. Later dit weekend zal ik mij wagen aan ‘die Original Aufnahme’. Ben benieuwd welke ik dan het mooist vind