Errors - Lease of Life (2015)

Label: Rock Action

6. Dull Care
  7. Genuflection
  8. Putman Caraibe
  9. Through the Knowledge of Those Who Observe Us
Wat een lekkere plaat. Ik kende Errors nog niet, maar dit is zeker een fijne kennismaking. Rock kan ik het niet noemen, het is overwegend elektronische popmuziek en doet me denken aan een combinatie van The Knife, John Talabot met een zang wat doet denken aan Dave Gahan (Depeche Mode) en Panda Bear. Oftewel, te veel referenties om echt vernieuwend te zijn, maar dat is dan ook niet per se nodig.

avatar van wibro
Errors? Staat dat niet voor vergissingen? Nou, voor mij mogen ze nog meer van dit soort vergissingen maken. Schitterend album! met Lease of Life voorlopig als hoogtepunt.

avatar van philtuper
Lease Of Life, ja. Through the knowledge of time, zeker!
Prachtige cover ook voor vinyl.