Ayla - Nirwana (1999)

Duitsland
Dance
Label: Edel

1. Liebe [Trance Mix] (6:56)
  2. Angelfalls [Radio Cut] (3:46)
  3. Vegas (5:29)
  4. Ayla [Taucher Remix] (9:35)
  5. Sunday (7:16)
  6. Dreamland (3:27)
  7. Karawane (5:20)
  8. Ayla (Part II) (3:21)
  9. Into the Light (6:54)
  10. Out of the Light (6:44)
  11. Angelfalls (Particular Beach) (3:51)
  12. Ayla [TANDU Remix] (5:33)
  13. Liebe [ATB Rmx] (5:46)
avatar van TheSilmarillia
Ook duitsers kunnen uitstekende trance maken, getuige dit prachtige ceedeetje. De Taucher remix van Ayla is in 1 woord weergaloos
4,5 *

Dat hoort bij de mooiste trance muziek ooit gemaakt. Melodisch, toegankelijk, ontspannend en erg dansbaar. Vooral Ayla part II is een betoverend nummertje en hoort tot mijn all-time classics wat electronische muziek betreft, maar nummers als "Liebe", "Angelfalls" en "Ayla (Taucher Rmx)" zullen je geest zeker naar een andere dimensie sturen. Jammer dan Ingo Kunzi, het brein achter dit project, geen muziek meer maakt. Ook jammer dat die kutzenders hier in België steeds van dat dj one-finger gedoe programmeren en house een slechte naam bezorgen.