Tom Fogerty - The Very Best Of (1999)

Label: Valrese

1. Goodbye Media Man (6:09)
  2. The Legend of Alcatraz (2:36)
  3. Lady of Fatima (4:27)
  4. Beauty Is Under the Skin (2:29)
  5. Everyman (2:17)
  6. Rocky Road Blues (3:55)
  7. (Hold on) Annie Mae (3:50)
  8. Joyful Ressurection (3:33)
  9. Give Me Another Trojan Song (3:01)
  10. What Did I Know (2:37)
  11. Sweet Things to Come (2:14)
  12. And I Love You (2:24)
  13. Champagne Love (2:52)
  14. Tricia Suzanne (2:58)
  15. Mystery Train (2:32)
  16. Deal It Out (3:15)
  17. Sloop John B. (4:45)
  18. Sometimes (4:43)
avatar van JJ&Joan
Tom lijkt wel vergeten.
Hij is de oudere broer van John.
Hij was een van de oprichters van CCR.
Daarna had hij een niet zo succesvolle solo-carriere (ivm CCR)
Zijn Joyful Ressurection is fantastisch.
Helaas vroeg gestorven (in 1990)
Van mij mag hij terug opstaan.

avatar van nlkink
Inderdaad The Very Best Of. Waar de reguliere albums over de gehele linie onvoldoende overtuigen is dit een mooie compilatie van zijn leukste liedjes.
Joyful Resurrection is het beste nummer. Het klinkt als een Creedence track en eigenlijk is het dat ook. Tom wist broer John, Stu Cook en Doug Clifford te overtuigen om het nummer in te spelen. John Fogerty speelde zijn partijen naderhand apart van de rest in. De groep stond dus niet tegelijk in de studio. Maar technisch kun je spreken van een Creedence track met vocalen van Tom.