No Doubt - No Doubt (1992)

Rock / Ska
Label: Interscope

1. BND (0:45)
  2. Let's Get Back (4:11)
  3. Ache (3:48)
  4. Get on the Ball (3:32)
  5. Move On (3:55)
  6. Sad for Me (1:59)
  7. Doormat (2:26)
  8. Big City Train (3:56)
  9. Trapped in a Box (3:24)
  10. Sometimes (4:29)
  11. Sinking (3:20)
  12. Little Something Refreshing (1:18)
  13. Paulina (2:30)
  14. Brand New Day (3:15)
Wow, wat een raar album zeg! Ik heb hem via internet besteld & toen ik hem luisterde moest ik echt even lachen. Maar hoe vaker ik hem draaide, hoe leuker hij werd. Binnenkort moet ik hem maar weer eens gaan luisteren...Hij is echt lachwekkend.

Gaan er nog mensen reacties achterlaten???

Joy
wat is er dan wel zo lachwekkend aan, en is lachwekkend een reden om hem dan aan te schaffen?

De muziek vind ik gewoon grappig & ik bedoel het juist positief.
Ik heb de cd gewoon besteld via internet, maar kende er geen 1 nummer van. De reden van aanschaffen was omdat ik No Doubt over het algemeen goed vind.

avatar van Ramonr
Eén van mijn favorieten albums van No Doubt. Heerlijke, unieke sound wordt er op het album gecreëerd, vergelijkbaar met 'The Beacon street collection'. De betere muziek van No Doubt, vind ik. Bizar dat er nog zo weinig gestemd is op een album van een behoorlijk bekende band.

Ozric Spacefolk
Energieke en enthousiaste eerste plaat van deze band.

Hier ligt de nadruk erg op ska en funk.
Dat funky uit zich in het baswerk van Tony Kanal.

Ik hoor erg de invloeden van de vroege Red Hot Chili Peppers terug.
Erg veel feestige liedjes dus. Door de zang van Gwen Stefani stijgt dit toch boven de middelmaat uit.

avatar van nuf
nuf
Niet te geloven dat gwen stefani ooit nog niet kut was. Vanaf 'hey baby' werd het dramatische popmeuk met als dieptepunt 'my shit is banana's' ofzo...