Maroons - Ambush (2004)

3. If (3:27)
  4. Don't Stop (3:34)
  5. Lester Hayes (8:51)
  6. Best of Me (5:10)
  7. Best of Me (Bonus Beat) (3:30)
  8. Beautiful You (4:03)
  9. 365-First Draw (4:52)
avatar van thomzi50
Erg fraai kort album uit de Quannum stijl. Frisse beats zoals we die kennen en ook de raps zijn vaak prima in orde. 4* voor dit samenwerkingsalbum van Lateef & Chief XL

avatar van Korhymes
Na dit album een paar keer beluisterd te hebben voor HipHop-albums die wat meer aandacht verdienen kom ik uit op een 3,5.

Chief XL zorgt voor heerlijke beats zoals we van hem gewend zijn bij zn Blackalicious werk maar het is Lateef the Truth Speaker die me niet kan overtuigen. Zn teksten zijn in orde maar er is iets met zn stem, flow en delivery in combinatie dat ik echt niet digg en ik moeilijk naar kan luisteren. Als Gift of Gab meedoet bij 2 tracks wordt hij dan ook helemaal omver gespitt. Leuk ideetje, lekkere beats maar jammer van Lateef. Een 3,5 dus.