Kölsch - 1983 (2015)

10. Bloodline (5:50)

met Tomas Høffding

11. Unterwegs (5:13)
  12. E45 (5:30)
  13. Papageno 30 Years Later (5:21)

met WAA Industry

avatar van Coma Cat
Al te beluisteren via Spotify: Link
Weer een lekker melodieus album. Heel toegankelijk en niet zoveel variatie, maar wel prima voor een zomeravond.

avatar van repelstefan
Op het eerste gehoor stukje minder dan de eerste plaat. Daar stonden echt een paar uitschieters op en die mis ik hier. Het is wat softer, minder climaxen, maar niet onaardig.

avatar van Boris1
Bloodline is toch wel een erg fijn nummer

avatar van VforVictor
Wel een aardige plaat net als zijn voorganger, wel ietsje minder. Het is heel toegankelijk maar daarom niet minder goed.

VforVictor schreef:

Inderdaad iets minder. Maar 1983 en Two birds klinken wel heerlijk. De rest valt iets meer tegen.

avatar van PiedzieT
Ook het 2de album van Kölsch weet mij echt te bekoren, zij het met een klein tandje mindere kwaliteit. Maar er valt wel nog veel goeds te vinden. De openingstrack vind ik al machtig om te starten (jammer dat hij er niet een meer volwaadige track van gemaakt heeft). Dat is het slotnummer trouwens ook (lijkt wel een Paul Kalkbrenner nummer). Uitschieter is het "Der Die Das" voor mij (knalt lekker door de boxen). Verder zijn track 4, 5, 11 en 12 ook heel goed, Kölsch zoals bij z'n debuut.