Void Vision - Sub Rosa (2014)

Electronic / Dance
Label: Mannequin

1. One (3:29)
  2. Everything Is Fine (4:14)
  3. Hidden Hand (5:32)
  4. Sour (4:31)
  5. To the Sea (4:52)
  6. Slow Dawn (3:12)
  7. Vulgar Displays (3:54)
  8. The Source (3:57)
  9. In 20 Years [Extended Version] (6:02)
  10. Queen of Hearts (4:46)
avatar van E-Clect-Eddy
Zag deze ergens voorbij komen op Spotify bij het uitpluizen van vergelijkbare acts van Agent Side Grinder. Discogs zegt: Minimal, Synthpop, New Wave en daar kan ik me wel in vinden, het geluid is wat van mid tot late 80s en ook wel begin 90s en dat spreekt me wel aan. Het tempo is goed dansbaar. Zelf benoemen ze het ColdWave op hun Bandcamp pagina... wat zang klopt dat wel maar door de dansbaarheid klopt het niet helemaal en zo Minimal vind ik het ook niet.

De muziek is heerlijk, de teksten houden niet over en helaas is de zangeres niet al te getalenteerd maar ze kan wel genoeg Ethereal sfeer toevoegen aan de nummers om de spanning er in te houden.

De singel was Sour, zelf vind ik Hidden Hand ook erg fijn plus The Source