Mac DeMarco - Another One (2015)

Canada
Label: Captured Tracks

1. The Way You'd Love Her (2:36)
  2. Another One (2:40)
  3. No Other Heart (2:53)
  4. Just to Put Me Down (3:18)
  5. A Heart Like Hers (4:01)
  6. I've Been Waiting for Her (2:47)
  7. Without Me (2:57)
  8. My House by the Water (2:34)
avatar van AdRock
Vet, ben benieuwd. Mac is toch wel een van mijn favoriete artiesten van de laatste paar jaar, duurt nog wel lang....

avatar van VladTheImpaler
Eerste nieuwe nummer The Way That You'd Love Her

Klinkt vertrouwd, maar o zo heerlijk weer!

avatar van Linius
Absoluut, kom maar door met die plaat.

avatar van AdRock
Eerste nummer is inderdaad weer lekker!

avatar van Mctijn
Heerlijk weer!

Wel een flinke EP, scheelt niet zoveel met de lengte van zijn volledige albums

avatar van Linius
Strikt genomen is het een mini LP. Dat zit tussen een EP en LP in.

En hij is gewoon weer heel sterk. Mac is fantastisch. Zin om hem weer te zien in september.

avatar van Appels123
Gaat er iemand mee koffie drinken bij Mac?

avatar van De Daniël
Eerste luisterbeurt: alles klinkt weer prima en lekker, maar ik moet zeggen dat het geluid van Mac een beetje (ik durf het bijna niet te zeggen) saai begint te worden na drie albums. Het is allemaal even uitgesponnen en uitgewassen en daardoor ligt verveling soms op de loer. Maar het blijft allemaal verdomde aanstekelijk, dat kan ik niet ontkennen. Ik ga hier dus nog graag bij hem op de koffie!

avatar van XtReM3 SkILLz
Gewoon weer prima en lekker zoals hierboven beschreven is, maar live is het echt 5 *****

Deranged
Had wel een verrassinkje op gemogen als Passing Out the Pieces maar al met al gewoon weer de vertrouwde formule met het chorus pedaal en het karakteristieke gepingel waar ik wederom erg veel bewondering voor heb.

Als je zo een eigen geluid weet neer te zetten moet je daar ook niet al te veel aan willen veranderen, hij moet niet ineens gaan proberen als Coldplay te klinken of zo.

Het blijven onweerstaanbare liedjes.