The Carbonfools - Carbonsweet (2012)

geen stemmen

Hongarije
Rock / Pop
Label: 1G

1. Keep on Waitin' (3:06)
  2. Birthday (4:25)
  11. Rude Boy (5:14)
  12. Nebulo (4:37)
  13. Seeds (3:45)
Ozric Spacefolk
Ik had er meer van verwacht. Ergens richting Zagar en ColorStar. Maar het is wat kinderachtiger. Het is een springerige indie-band, met inderdaad wel de juiste electronische elementen, en ook folk, world, reggae etc., om in het groepje van Colorstar, Zagar, Korai Öröm thuis te horen.

Maar het heeft niet de juiste mix, om het voor mij interessant te maken. De zang is wat vlak, en de spanning is niet overal even aanwezig. Daarbij klinken sommige stukken erg on-af. De band is in Hongarije wel gigantisch. Vraag me af, of ze ook wereldwijd doorbreken.

Synths, basjes, drumloops en een aantal hooklines zijn wel lekker. Dus de basis is er wel. Het pakt me gewoon (nog) niet zo.