Marianne Weber - Jou Vergeet Ik Niet (1998)

Label: Koch

1. Jou Vergeet Ik Niet (3:32)
  2. Na Regen Komt Zonneschijn (3:18)
  3. 'N Foto van Je Vader (3:22)
  4. Waarom Huil Je Nou (3:04)
  5. Buenos Diaz, Ciao Amore (3:41)
  6. Ik Kom Niet Meer Thuis Vannacht (3:40)
  7. Ik Zal op Jou Blijven Wachten (3:34)
  8. Diep in M'n Ogen (3:34)
  9. Geef Me 10 Minuten van Je Tijd (4:00)
  10. Kijk in de Spiegel van T' Leven (3:35)
  11. Zolang Er Sterren aan de Hemel Staan (3:34)
  12. Alles in het Leven Gaat Voorbij (3:35)
  13. De Laatste Keer (3:14)
  14. Blijf Dicht bij Mij (3:34)
  15. Je Had Je Kleren Hier Toch Kunnen Laten (3:02)
  16. Zeven Brieven, Zeven Rozen (3:27)
avatar van Reint
IJzersterke coupe!

0,5
Vandaag verplicht naar deze cd geluisterd. Een collega van mij op het werk had hem opgezet. Wat een verschrikkelijke muziek. 16 nummers lang, 55 minuten lang kattegejank. Ik was blij toen de CD weer afgelopen was.

zaaf
niet teveel naar de negatieve aspecten kijken/luisteren. zoals reint terecht duidt: ze is speciaal voor de hoesfoto naar de kapster geweest, dat doet niet iedereen!

0,5
Voor het promoten van haar album was dat dan wel weer een slimme zet. Dit album heeft overigens drie maanden lang in de album-Top 100 gestaan. Maar deze muziek daar hou ik niet van. Ik luister wel voornamelijk naar rock en dance als ik thuis ben.

avatar van Slowgaze
zaaf schreef:

^O_

Je Had Je Kleren Hier Toch Kunnen Laten

zeg jij dat dan nooit?

Deranged
Heb wel eens iets in die aard gezegd ja. Maar om iemand zonder kleren naar buiten te sturen ging zelfs mij te ver.

avatar van dix
dix
Volgens mij mist daar het woord 'Strijken'

^O_

Deranged schreef:
Die songtitels zijn altijd hele statements op zich. Eentje snap ik echter niet helemaal. Je Had Je Kleren Hier Toch Kunnen Laten

Ja, ja, dat soort vrouwen ken ik wel, en dan mooi de knopen uit de blouse knippen.
Ik zal daar een 4e keer echt niet meer intrappen.

avatar van Lura
adri1982 schreef:

Ben je er al van bekomen? 1 uur lang de muziek van de hamster, zo noemt mijn zwager haar tenminste vanwege haar bolle wangen, gaat niet in je kouwe kleren zitten.

Deranged
Laat je ze toch gewoon hier.

avatar van Lura
Deranged schreef:
Laat je ze toch gewoon hier.

Lura schreef:

Ben je er al van bekomen? 1 uur lang de muziek.
Ja hoor. Thuis is er zoveel muziek dat ik kan aanzetten, als ik weer aan het koken of aan het facebooken ben, e.d.