Puddle of Mudd - Come Clean (2001)

Label: Geffen

7. Bring Me Down (4:02)
  8. Never Change (3:58)
  9. Basement (4:21)
  10. Said (4:08)
  11. P*** It All Away (5:38)
  12. Abrasive * (3:14)
  13. Control [Acoustic] * (4:09)
avatar van John Doe
De eerste vijf nummers vind ik echt goed, daarna is het allemaal wat minder energiek, 4 sterren.

mee eens... maar dan heb je het ook wel gehad met deze cd en gaat er bij mij weer een andere in

slaemperayreon
dit is op zich wel lekkere hardrock. de ballads zijn op zich ook wel
leuk. 4,5*

slaemperayreon
ok, toch maar 4* op zijn hoogst. gewoon een redelijke nirvana-kloon (tenminste, volgens mij worden ze zo vaak door de pers genoemd)

Vind het wel een goed album maar was perongeluk aan dit album gekomen (heel lang verhaal) maar zonder er ooit andere meningen van hebben gehoord vond ik ze idd al erg veel op nirvana lijken. Maar goed nirvana is een goede band toch ?

Dat liedje she fucking hates me lijkt wel griezelig veel op dat liedje van greece.

avatar van gameg
vette metalband deze cd is erg goed alleen kheb die nieuwe nog nooit gehoord en ik ken nirvana niet zo goed xD (stom stom stom) maar idd dat nummer she fucking hates me dat doet me ook weer denken aan een nummer van grease en dat ken ik dan weer wel (stom stom stom) naja verder goede band!!!

Feeder
Dit kan je toch niet menen ? Dit is echt geen metal hoor ! Puddle of mud is een verwoede poging om Nirvana te kopiëren. En das echt geen metal maar grunge ! Gameg... je houdt hiervan ? Koop dan eens een plaat van nirvana !

avatar van Zwammer
Vond het vroeger een heerlijk album, maar nou zal ik het nooit meer luisteren. Toch nog 3 sterren voor de nostalgie

dimwit
She fuckin' hates me
dat liedje is eigenlijk wel leuk en de rest is iets minder, maar toch best aardig 3* Dit zootje is overigens bij elkaar geraapt door Fred Durst van Limp Bikzit..

avatar van Sebashuis
juist.... dit is nog eens een CD met goede teksten. vooral dat blurry nummer. geniaal gewoon!!. voor de rest is er weinig aan dat nummer maar goed. ik vind dit wel een lekker bandje

avatar van Morrisson
Na nummer 6 heb ik het wel gehad. Ik heb op mijn cd nog een akkoestische versie van Control, die mss wel beter is dan de gewone versie.

avatar van Didgeplayer
Zéér prettig debuutalbum van deze door Fred Durst ontdekte band. Heb dit album dagelijks in de auto opgezet, 1,5 jaar lang. Verveelde geen moment. Natuurlijk, het is niet allemaal zo intelligent als bijv. Tool, maar deze jongens maken voor mijn gevoel lekkere onbezonnen en onvervalste rock. Rustig nummer, maar Blurry blijft mijn favoriet. Een 4 voor de nostalgie. Maar ook nu nog klinkt het super.

Joy
een nummer als blurry, dan verwacht je toch het een en ander want erg lekker

al snel ontdek je dat het meerendeel echt zeer matige (hard)rock is

avatar van Shinobi
Nadat ik toch wel van nummers als: Control, She Hates Me en Blurry ben gaan houden was ik toch wel benieuwd naar het hele album. Dus via de bekende weg binnengehaald en wat ik hoorde klonk op zich wel aardig, maar ik had nergens echt het gevoel dat het boven zichzelf uitsteeg. Gewoon standaard rock eigenlijk.

Al met al toch wel 3, 0 sterren waard.

avatar van Will u.be
piss it all away... hmmm hmmm

Zeer goede cd, met heerlijke rocknr's, heel raar dat hij zo laag scoort.

PriestMaiden
Klinkt zoals Staind maar dan met een meer naar Kurt Cobain neigende zang. Blurry is een schitterende single. She Hates Me vind ik nu net minder terwijl dit hun bekendste en meest geaccepteerde nummer is. Voor de rest niet echt uitschieters, standaard post-grunge. Album is geen topper maar klinkt wel goed.

avatar van Luca Brasi
Laag gemiddelde van 2.97. Dit is gewoon een steengoede cd. Ik vind gewoon echt alle nummers goed. Daarna is het nooit meer wat geworden.

Franck Maudit
Draak van een album waarvan slechts twee nummers het vermelden waard zijn: Control & Blurry. De singles waren kennelijk goed gekozen, het is toch al iets. Behalve She Hates Me, waarvan het ontbreken van het woord 'fucking' in de titel me eigenlijk snoeihard op de zere teentjes trapt. Typisch MTV-gepamper, waarvan deze band overigens een product was (zie bijvoorbeeld de link met Fred Durst - nog zo'n clown).

Het irritantste aspect aan Puddle of Mud is misschien de vaststelling dat je ze niet op iets kan pakken. Wat meteen het zoutpilaar-gehalte pijnlijk aantoont. Ongekruide rock dus, die onwaarschijnlijk snel vervelen gaat en die de naweeën van de grunge net dat tikkeltje pijnlijker maken.

In mijn ideale wereld wordt op de hoes een exemplaar van dit album bevochtigd. Dat zou nog eens rock 'n roll zijn.

avatar van Twinpeaks
Oef, dit valt na zoveel jaren niet mee. Ooit aangeschaft in een vlaag van..... wat ja?
Uitgebracht in een tijd dat niemand er meer op zat te wachten. Hier en daar hoor je wat van een knappe start om het dan weer om zeep te helpen met een voorspelbaar refrein of een rif die je op 9 van de tien andere grunge albums hebt gehoord.
Deze gaat weer diep de krochten van mijn verzameling in . Misschien lost ie op daar . Dat zou voor alle partijen het beste zijn. 2 sterren met moeite zelfs .