Whatever Nevermind (2015)

Label: Robotic Empire

1. Young Widows - Smells Like Teen Spirit (3:11)
  2. Torche - In Bloom (4:28)
  3. Kylesa - Come as You Are (5:18)
  4. Cave In - Breed (3:12)
  5. Boris - Lithium (5:16)
  6. La Dispute - Polly (2:28)
  7. White Reaper - Territorial Pissings (2:05)
  8. Circa Survive - Drain You (3:45)
  9. Touché Amoré - Lounge Act (2:54)
  10. Wrong - Stay Away (3:07)
  11. Pygmylush - On a Plain (5:23)
  12. Nothing - Something in the Way (5:06)
  13. Thou - Endless, Nameless (7:05)
  14. Thou - Even in His Youth (3:13)
bennerd
Deze valt erg tegen in vergelijking met de In Utero tribute. Allemaal matige covers, waarbij die van Touché Amoré en Cave In ronduit teleurstellen. Gelukkig trekken Thou (wat een band), Torche (met iets wat bijna karaoke is) en Boris (vreemd, maar leuk) het nog naar een nipte voldoende.

avatar van Supersid
Grotendeels akkoord met hierboven. Wat een matige hap wordt hier geserveerd in tegenstelling tot de In Utero tribute plaat... Thou redt de meubelen, maar zijn voor mijn part het enige lichtpunt. Al de rest is gewoon slecht of een te exacte kopie (poging tot). En dat openingsnummer is zonder zwanzen 1 van de slechtste covers die ik ooit gehoord heb!