The Star Sisters - Danger (1985)

Label: CNR

1. Danger (4:23)
  2. He's the One I Love.. (4:02)
  3. You Make Me Feel Alive (4:22)
  4. Just Another Night (3:46)
  5. Skin on Skin (4:04)
  6. Dancing in the Street (3:55)
  7. The Duke of Dance (4:02)
  8. You're My First, You're My Last (3:53)
  9. Baby Love (3:18)
  10. Cold as Ice (3:47)
  11. Bad Girls [12 Inch Version] * (7:59)
  12. Are You Ready [12 Inch Version] * (7:14)
  13. The Duke of Dance [12 Inch Version] * (6:20)
  14. Danger [12 Inch Version] * (6:13)
Pieter Paal
Deze plaat heeft ook een mooie hoes.
Ik zie dat 'Danger' van Robbie Nevil, dus die knakker van de hit 'C'est la vie' erop staat. Van hem hebben we ook niets meer gehoord, maar van de 2 Paay-zussen helaas wel.

avatar van musicfriek
Bedoel je dat hij het nummer geschreven heeft? Zijn solodebuut kwam een jaar later na dit album, namelijk in 1986.

Pieter Paal
Yep!

avatar van edje1969
Dit is gewoon een lekker album! Nieuwe weg ingeslagen om met gelikte popmuziek te komen die een meer Amerikaans geluid heeft. Voorbeeld is Skin On Skin waarbij je haast denkt dat een Diana Rossnummer van Silk Electric wordt ingezet. Beste nummer is veruit Danger. Mooie productie ook. Voor mij is Dancing In The Street een zeer zwakke cover. Baby Love en Cold As Ice klinken als titels ook als covers maar zijn dit niet! Luistertip => Duke Of Dance

The duke of dance, 12inch, terug te vinden op de later uigebrachte CD versie van dit album is een echte aanrader! Geweldig album!

avatar van PEN15
ik zie dat Pieter Paal nog gelijk heeft ook. Danger is geschreven door Nevil en muziek afkomstig van Hart/Eastman. Baby Love is oorspronkelijk bedoeld voor het True Blue album van Madonna, maar ze wilde het niet hebben. Mogelijke reden daartoe was imago switch, wat zou er geworden zijn als dat toch door de echte Madonna werd gezongen? Hoe dan ook ik vind dat een prachtig nummer (die van Regina).

Geen idee hoe het werkt, maar het lijkt me dat Fluitsma en Van Tijn demotapes in handen hebben gekregen. Ze weten precies hoe ze het na moeten spelen.

avatar van nlkink
De WO2 uniform pakjes konden weer terug naar de dump. The Star Sisters trokken hippe pakjes aan. Wel jammer dat de bodywarmers ontbreken. Op de discotoer!