Lone Wolf - Lodge (2015)

4. Give Up (5:02)
  5. Mistakes (3:12)
  6. Mess (3:58)
  7. Taking Steps (4:50)
  8. Art of Letting Go (4:00)
  9. Get Rough (2:44)
  10. Token Water (5:30)
  11. Pripyat (5:26)
avatar van muziekobsessie
nu op 3 voor 12! the devil and i destijds veel gedraaid. mooi plaatje wederom. ingetogen, net een aangenaam tikkeltje raar en bloedmooie uithalen zoals op give up....voorlopig mp3 speler favoriet

avatar van muziekobsessie
pas op: groeiplaat!

muziekobsessie schreef:
pas op: groeiplaat!

Daar kan ik nog niks over zeggen, de eerste indruk is geen verkeerde maar het is ook niet zo dat ik gelijk bij mijn keel word gegrepen.
Misschien omdat ik onbewust een soort link naar Elbow leg, een band die ik altijd waardeer maar die me nooit echt helemaal 100% weet te raken, hoe goed ik ze ook vind.

Lodge klinkt mooi maar ergens mis ik de stekeligheden om me echt te laten overtuigen. Het komt wat braafjes over. Maar misschien blijkt het inderdaad een groeiplaat en komt dat nog