Sarah Connor - Muttersprache (2015)

Duitsland
Pop / R&B
Label: Polydor

1. Mit Vollen Händen (3:48)
  2. Wie Schön du Bist (3:38)
  3. Halt Mich (3:10)
  4. Bedingungslos (3:52)
  5. Kommst du mit Ihr (3:24)
  6. Mein König (4:13)
  7. Augen Auf (4:30)
  8. Deutsches Liebeslied (4:46)
  9. Versprochen (3:47)
  10. Anorak (4:02)
  11. Meine Insel (2:50)
  12. Wenn du da Bist (3:24)
  13. Das Leben Ist Schön (3:17)
  14. Wie Geht Glücklich * (4:14)
  15. Keiner Ist Wie Du [Live] * (4:00)
  16. Ich Atme Ein [Live] * (3:10)
  17. I Feel Lonely [Live] * (3:30)
  18. Unlove You * (3:03)
  19. Come Home * (2:39)
  20. Close to Crazy * (3:32)
avatar van Emile93
Ik vind Duitstalige muziek verschrikkelijk. Maar voor Sarah Connor heb ik een uitzondering gemaakt. Ik ben al vanaf haar eerste singletje 'From Sarah With Love' een soort semi-fan: ik volg haar muziek altijd, heb alle albums beluisterd maar vind haar nummers ook altijd uitgesproken leuk of verschrikkelijk. Vooral de ballads die ze uitbrengt kan ik vaak erg waarderen. Powerballads zingen is iets wat ze gewoon enorm goed kan namelijk.

Maargoed, het eerste volledig Duitstalige album dat ik heb geluisterd bevalt me best goed. Ik kan de taal veel beter hebben als Sarah het zingt. Om de een of andere reden kan zij namelijk in het Duits zingen zonder het als een harde taal te laten overkomen. Desalniettemin is het een mooi album geworden! Het is niet zo dat ik snel nog eens een Duitstalig album zou gaan beluisteren maar dit album is zeer aangenaam. Goed gedaan Sarah! Het is een leuk uitstapje, maar toch hoop ik persoonlijk dat haar volgende plaat weer gewoon in het Engels zal zijn!