Mieke - Liefde Doet Soms Pijn (1979)

geen stemmen

Belgiƫ
Label: Dureco

1. Liefde Doet Soms Pijn (4:58)
  2. Mijn Liefdesdroom (2:59)
  3. Ik Verlang Toch Zo Naar Jou (3:03)
  4. Als Ik Bergen Heb Overwonnen (3:44)
  5. Jij Weet Heel Goed... (3:14)
  6. M'n Tranen Zijn Ook voor Jou (3:40)
  7. Neem Mij Nog Eens in Je Armen (3:37)
  8. Ik Zal Je Nooit Meer Zien (2:53)
  9. Stuur Mij Geen Rozen (3:37)
  10. Verleden Tijd (2:40)
  11. Holderdebolder (3:05)
  12. Die Morgen (4:03)
Ik krijg een beetje viezige gedachtes bij het zien van deze hoes... Vraag me niet waarom.

Liefde doet soms pijn?

avatar van Conway Twitty
kaztor schreef:

Liefde doet soms pijn?

De titel ligt in het verlengde van de cover.

Sheplays
Hier heeft de fotograaf goed over nagedacht!

Let eens goed op die titels.

Eerst wil ze je en voor je het weet is het over en wil ze niks meer van je weten. En dan wordt ze zo weer naast een ander wakker.

Sheplays
Als je de songtitels gaat analyseren kom je tot de conclusie dat ze uiteindelijk (!) toch gelukkig wordt met een boomstam, vandaar die blije lach.

roll in mod

Sheplays schreef: