Mieke - Zo Tussen Dromen en Ontwaken (1976)

geen stemmen

Belgiƫ
Label: Dureco

1. Zomaar 'n Dag in September (3:31)
  2. Mijn Engelbewaarder (4:34)
  3. Vouw Je Handen.... (3:11)
  4. Tussen Avondrood en Dageraad (4:54)
  5. Lieve Moeder (4:11)
  6. Schoenenpoetsers van Santiago (3:15)
  7. Kermis (2:58)
  8. Mensen.... (5:39)
  9. Laat Mij Gaan! (5:42)
  10. Vaya Con Dios (3:50)
  11. Het Dorpje (4:06)
  12. 19 Rozen (3:11)
Marcel²
Mieke, een zangeres met een fijne stem, mag er zo af en toe graag naar luisteren.

avatar van Hans Brouwer
Marcel Jongeneel schreef:

Nou Marcel, jij durft!!

avatar van Edwin
Ik dacht even dat het Mieke Telkamp was aan het begin van haar carrière, maar deze Mieke ken ik niet. Ik zou zeggen als de NCRV nog een omroepster nodig heeft...

Jongens, pas nou op wat je zegt. Voor je het weet pakt ze de draad weer op en gaat ze ala Gradje Damen met de band door het land.

NOOIT de goden verzoeken. En als je dat wel doet laat ze dan eerst Ajax eens een beetje fatsoenlijk ballen.

avatar van lebowski
Te laat Blackadder, ze is alweer met een comeback bezig. In de jaren zeventig was ze trouwens vast duo met oppersmurf Kartner, niet van de buis te branden, vooral door die al even vreselijke Chiel Montagne. Trauma's!

...en Dennie Christian.
Ze is een Belg, als ik me niet vergis
kan ook zijn dat ik me wel vergis.
in dat geval is ze gewoon Nederlands

Mieke Live ga ik in ieder geval kijken. Hou wel van die MILF meisjes.

en met "mijn beste vriendin" is helemaal niks mis

op de vijfde rij, zat m'n jongen
met m'n beste vriendin
heel dicht bij hem
die ik liefheb...en echt bemin

En hier staat ook de fraaie, originele versie van Mijn Engelbewaarder op.
Prachtige compositie van Pierre Kartner.

avatar van adri1982
Pjottr schreef:
En hier staat ook de fraaie, originele versie van Mijn Engelbewaarder op.
Prachtige compositie van Pierre Kartner.
Deze originele versie is veel beter dan die afgrijselijke baggerversie van Marco Schuitmaker (2023), die ten onrechte tot klassieker wordt gebombardeerd.