Toyah - Sheep Farming in Barnet AP (1979)

Punk

5. Danced (5:13)
  6. Last Goodbye (3:01)
avatar van sq
sq
Spraakmakend debuut van Toyah; 6 nummers op een AP ('Alternative Play'), 33 toeren en 7". Collectertje waar ik niet weinig trots op ben dat ik t heb. Later gevolgd door gelijknamig album, waar nog wat tracks werden toegevoegd. Ook mooi, trouwens.

avatar van Saldek
Deze heb ik ook in mijn bezit, en is inderdaad een zeldzaam dingetje. Ik vind het leuk 'm te hebben maar 't doet me niet veel (meer) moet ik zeggen. Ik heb de longplay-versie en heb 'm op cd waarvan de geluidskwalteit vele malen beter is. Maar toch voor een Toyahfan als ik eens was is dit een zeer aardige collectorsitem.