Mark Knopfler - Tracker Tour: Dublin 15.05.2015 (2015)

1 stem

Rock / Pop
Label: Bleecker Street

1. Broken Bones (5:51)
  2. Corned Beef City (4:37)
  3. Privateering (6:21)
  4. Father and Son (4:09)
  5. Hill Farmer's Blues (5:11)
  6. Kingdom of Gold (5:19)
  7. Skydiver (4:39)
  8. Laughs and Jokes and Drinks and Smokes (6:41)
  9. I Used to Could (3:34)
  10. Romeo and Juliet (5:54)
  11. Sultans of Swing (5:48)
  12. Mighty Man (5:56)
  13. Postcards from Paraguay (4:08)
  14. Marbletown (10:43)
  15. Speedway at Nazareth (6:20)
  16. Telegraph Road (14:16)
  17. So Far Away (5:18)
  18. Our Shangri-La (5:41)
  19. Wherever I Go (6:27)
  20. Going Home (5:01)
avatar van Metalhead99
Tjah, nagenoeg gelijk aan de Manchester opname met naar mijn mening een aantal kleine verschillen. Mark Knopfler is bij deze opname tussen de nummers door beter te verstaan als in Manchester. Daarnaast vind ik dat in deze opname "Speedway at Nazareth" wel erg goed uit de verf komt. Het geweldige gitaarspel van de man zelf, aangevuld met een fluit en een strakke ritmesectie. Wederom een prachtige opnamekwaliteit. Je hebt bijna het idee zelf in het publiek te zitten.

avatar van goldendream
Mag dit op MuMe?

avatar van Metalhead99
goldendream schreef:
Mag dit op MuMe?

Ja, Bleecker Street heeft gewoon een contract met Mark Knopfler om deze soundboard recordings uit te brengen op USB/mp3 format. Dit maken ze dus officiële releases waar de artiest zelf ook achter staat. Bij bootlegs is het vaak het geval dat de artiest of het label nooit het materiaal officieel onder hun licentie heeft laten uitbrengen.

avatar van goldendream
De hoeveelheid liveconcerten van 1 tournee op USB/mp3 mag er van mij gerust op. Als je de overzichtslijst bekijkt, geeft het wel een vertekend beeld en wordt het onoverzichtelijk.

Mijn fout ook: ik beschouw MuMe als een site met een mooi overzicht van wat een artiest uitbrengt en dit kan gebruikt worden om te beslissen wat je wel of niet aankoopt, maar eigenlijk is dat niet de bedoeling.

Wat ik mis, is het opnemen van verzamelboxen die reguliere albums verzamelen, maar geen nieuw materiaal bieden. Die horen er volgens mij meer bij dan al die USB/mp3-opnames, als ik iets in de pap zou te brokken hebben.