D.O.A. - Hard Rain Falling (2015)

1 stem

10. He Joined the Gang
  11. Ni Hao
  12. San Quentin
avatar van frolunda
Prima album van deze Canadese punk veteranen.Hard rain falling klinkt fris en gejaagd als een debuut en is een flinke stap voorwaarts ten opzichte van hun vorige plaat We come in peace.Alleen de cover van Johnny too bad is wat overbodig,iets wat niet geldt voor San Quentin van Johhny Cash dat hier wel overtuigend door de mangel gehaald wordt.Verder is het devies kort maar krachtig (en snel) wat onder meer resulteert in krakers als Not Gonna Take Your Crap No More,Punk rock hero en het actuele the Cops shot a kid.Knappe prestatie voor een band die al in 1978 debuteerde.