Hawkwind - Coded Languages (2015)

Alternatieve titel: Live at Hammersmith Odeon November 1982

geen stemmen

Label: Atomhenge

1. Warrior at the Edge of Time / Choose Your Masks (12:12)
  2. Coded Languages (6:15)
  3. Magnu / Dust of Time (8:58)
  4. Waiting for Tomorrow (6:21)
  5. Angels of Death (6:46)
  6. Ghost Dance (6:55)
  7. Steppenwolf (10:39)
  8. Psychedelic Warlords (7:28)
  9. Social Alliance (6:19)
  10. Utopia / Arrival in Utopia (9:19)
  11. Solitary Mind Games (6:12)
  12. Sonic Attack (6:34)
  13. Dream Worker (6:31)
  14. Brainstorm (13:42)
Hawkhead
Dit is een verbeterde versie van Hawkwind - Collector Series Vol 2: Live 1982 (1999). De muziek is geremastered, klinkt veel beter en de oorspronkelijke volgorde is hersteld. Wel ontbreekt hier de toegift.
Dit was een van de betere Hawkwind tournees. Visueel een voor die tijd vooruitstrevend idee: een muur van televisies op het podium, met daarop allerlei beelden (hallo U2). En Nik Turner die voor nieuw elan zorgde met zijn terugkeer.
Bovendien een gastoptreden van schrijver Michael Moorcock, een live-versie van Steppenwolf (na '78 zelden live gespeeld). Een van de betere Hawkwind live CD's, tussen het vele kaf.