Cold Sun - Dark Shadows (1989)

Label: Rockadelic

1. RA-MA (10:58)
  2. Here in the Year (8:30)
  3. See What You Cause (3:34)
  4. Twisted Flower (2:57)
  5. South Texas (5:09)
  6. For Ever (4:15)
  7. Fall (6:53)
  8. Live Again * (10:20)
  9. Mind Aura * (7:33)
twnmrs
Instrumentaal Heel sterk psychedelisch album.
Jammer dat die vocalen tenenkrommend zijn.
Bij twisted flower en Here In The Year kan het er nog wel mee door, dus die maar als favoriet.

avatar van Cellulord
Volgens Jello Biafra is dit de beste psychedelische plaat die hij kent. Maar ja, misschien heeft de beste man niet al teveel naar psychedelica geluisterd

Voor mij was het anders een zware tegenvaller. Vooral de vocalen (en idiote teksten) maken veel kapot.

avatar van jeromach
Prachtig album. De vocalen vielen mij in eerste instantie ook tegen, maar na een tijdje wen je er aan en wordt het onderdeel van de charme van de plaat.

De teksten, tsja, ik ben bang dat de peyote daar wel wat invloed op heeft gehad (eufemistisch uitgedrukt). Maar kom op, we praten eind jaren '60, je hoorde er niet eens bij als je niet minimaal half vaag was.