The Bros. Landreth - Let It Lie (2013)

Canada

3. Let It Lie (4:04)
  4. I am the Fool (3:41)
  5. Made Up Mind (3:21)
  6. Greenhouse (5:11)
  7. Tappin' on the Glass (4:05)
  8. Runaway Train (3:29)
  9. Nothing (5:05)
  10. Going to the Country (3:22)
  11. Where Were We (3:55)
avatar van bas2204
Jammer dat dit album blijkbaar nog geen enkele aandacht heeft getrokken. Ik moet hem nog een keer goed in zijn geheel luisteren om een beoordeling in sterren te geven, maar ik kan wel zeggen dat dit album meer dan de moeite waard is

avatar van bas2204
Het album eindelijk geluisterd in zijn geheel weer en ik zie tot mijn verbazing dat ik nog altijd de enige met interesse voor dit album ben. Erg jammer, want het is een zeer mooi album zonder ook maar één dissident tussen de nummers. Ik moet wel melden dat ik luister naar het originele debuutalbum (andere hoes, twee tracks minder en uitgekomen in 2013 in Canada).

avatar van Smeerklaas
Wat een geweldig album, per toeval ontdekt en dat zijn altijd de leukste ontdekkingen. Ik hoop dat ze nog eens doorbreken! Luistert heerlijk weg, alhoewel het in het middenstuk wel wat inzakt, is dit zo'n plaat die ik graag wil aanschaffen. Helaas zo onbekend dat dat ook nog wel een lastig gaat worden.