Bliksem - Gruesome Masterpiece (2015)

Belgiƫ
Label: Iron Will

1. Crawling in the Dirt (5:24)
  2. Kywas (3:54)
  3. Room Without a View (4:37)
  4. Mistress of the Damned (5:23)
  5. The Hunt (5:39)
  6. Morphine Dreams (9:22)
  7. Twist the Knife (2:44)
  8. Barbaric Nation (5:11)
  9. Fucked Up Avenue (3:56)
  10. Out of the Darkness (5:29)
  11. Dead Inside * (3:40)
avatar van Kronos
Na de meer dan aardige EP de opvolger toch maar links laten liggen. Omdat het album begon met een nummer dat al op de EP stond maar vooral omdat de rest na even beluisterd te hebben me minder aansprak.

Met deze nieuwe is het er echter weer knal op. Een lekker ouderwetse pot thrash die nergens ouderwets aandoet. Peggy Meeussen is uitstekend bij stem en mocht van mij hier en daar best wat meer naar voor zitten in de mix.

avatar van namsaap
Afgelopen weekend kennis mee gemaakt in Bugerweeshuis. Live staat deze band als een huis. Nu draait de LP hier z'n rondjes. Heerlijke strakke Thrash Metalplaat die geen seconde verveelt mede dankzij de goede zang van Peggy Meeussen.