Arrested Development - Unplugged (1993)

Label: EMI

1. Time (0:53)
  2. Give a Man a Fish (4:05)
  3. The Gettin' (2:11)
  4. Natural (4:55)
  5. Searchin' for One Soul (1:20)
  6. Raining Revolution (4:36)
  7. Fishin' 4 Religion (4:04)
  8. Mama's Always on Stage (3:21)
  9. U (5:22)
  10. Mr. Wendal (4:35)
  11. People Everyday (6:52)
  12. Give a Man a Fish [Instrumental] (4:11)
  13. The Gettin' [Instrumental] (2:11)
  14. Natural [Instrumental] (4:56)
  15. Searchin' for One Soul [Instrumental] (1:20)
  16. Raining Revolution [Instrumental] (4:36)
  17. Mama's Always on Stage [Instrumental] (4:37)
  18. Mr. Wendal [Instrumental] (3:31)
  19. Revolution [Dry & Heavy Remix] (4:23)
avatar van starbright boy
Dat deze er nog niet op stond!

Relax
Goed van mij heh

Destijds nogal een miskoop dit; vond het een stuk minder dan de normale versies...

avatar van Shelter
Ik vond het geluid op dit album nogal slecht opgenomen.
Live albums met een vol geluid klinken vaak heel lekker warm in het gehoor, dit album is heel karig kwa sound.
Live kunnen de dames en heren wel wat, maar afgaand op dit album lijkt het bagger.

Bagger? Karig qua sound? Heerlijke funky, soulvolle hip-hop! Luistert lekker weg.

avatar van Shelter
als het normaal was opgenomen ben ik een AD fan, maar op dit album is dat gewoon niet zo.
Niks tegen AD, voor mij een van de betere in de scene.

avatar van Funky Bookie
Wat een verrassend lage score.
Jazzy, soulfull en origineel. Ik word hier heel blij van. Geluid is inderdaad niet best, maar dat doet niets af aan het hele fijne optreden.

avatar van Twinpeaks
Geinig , waarbij gezegd moet worden dat de "hits" het wel moeten trekken. Voor de rest is het een prima plaatje wat voortkabbelt zonder veel indruk te maken. Veel draai ik dit niet , maar op een mooie zomerse dag met de bbq aan en het zonnetje wat wegzakt achter de huizen , kan ik dit wel waarderen. 3 sterren.