This Oceanic Feeling - Universal Mind (2015)

Label: Cherry Red

1. Lie Detector (3:48)
  2. Put Down the Gun (4:45)
  3. Radio (5:28)
  4. Logotherapy (3:30)
  5. Universal Mind (4:32)
  6. Intensive Care (1:39)
  7. Wake Up (1:02)
  8. I Play Debussey (4:22)
  9. Johnny Tragic (4:17)
  10. Karma Camera (4:59)
  11. Season of Light (8:38)
  12. Finale (1:16)
avatar van Marco van Lochem
Voor zanger Chris Braide is het 't vierde album waar hij op te horen is sinds de zomer van 2012. The Producers met onder andere Trevor Horn en Lol Creme, DBA het samenwerkingsverband met toetsenist Geoffrey Downes en zijn solo album dat vorig jaar zomer verscheen. Zijn stem is een genot om naar te luisteren en hij is in staat om mooie en toegankelijke popliedjes te schrijven. This Oceanic Feeling is een project met Lee Pomeroy en Ash Soan en het album staat vol met kwalitatieve popmuziek met lichte prog/rock invloeden, maar bovenal een zeer luisterbare plaat! Complimenten voor Braide die wat mij betreft het vierde top album in 3 jaar tijd aflevert...kom daar nog eens op anno 2015!