Coasts - Coasts (2016)

3. You (3:05)
  4. Modern Love (3:56)
  5. Lions (2:52)
  6. Stay (3:02)
  7. A Rush of Blood (4:07)
  8. Your Soul (3:23)
  9. Wash Away (4:22)
  10. Tonight (4:07)
  11. Wallow * (4:58)
  12. Let Go * (3:30)
  13. Golden City * (3:11)
  14. As Long as I Need You * (3:45)
  15. See How * (3:33)
  16. Stone * (4:49)
avatar van vigil
Op zich best aardig maar het is allemaal zo inwisselbaar en totaal geen eigen geluid dat het toch een beetje hol overkomt allemaal.

Tonight is wel een tof liedje en Wallow zelfs erg goed maar veel meer dan een kleine voldoende kan ik er toch niet voor geven.

Overigens bestaat de plaat uit 10 liedjes (dus t/m Tonight) en heeft de deluxe editie 6 bonustracks (dus 11 t/m 16).

Sandrosaurus
Je doet Bastille en Imagine Dragons in een blender. Je neemt het goedje eruit laat het even rijpen...
Vervolgens laat je het wat bederven...maar niet helemaal zodat het nog eetbaar is.

Dat is deze plaat.

avatar van bas2204
Klinkt op het eerste oor nog best leuk, maar na een seconde ben ik alles alweer vergeten

avatar van Marco van Lochem
Het uit het Engelse Bristol afkomstige Coasts werd in 2011 opgericht en de 5 heren hebben recent hun debuutalbum uitgebracht. De afgelopen jaren hebben ze 4 keer een EP uitgebracht, waarop de sound van Coasts langzaam gestalte kreeg. Op het ‘self-titled’ album staan 10 liedjes (16 als je de deluxe editie koopt) waarop muziek te horen is dat raakvlakken heeft met onder andere Imagine Dragons, White Lies en Bastille. Erg origineel is het allemaal niet, maar het wordt wel op een enthousiaste manier gemaakt. De arena pop/rock zal het goed doen op festivals en het is te hopen dat Coasts daarvoor gevraagd zullen worden, sfeerverhogend is namelijk zeker.