Treble - Free (2006)

7. Jealous (2:57)
  8. Crystal (4:01)
  9. Shei Shei (2:58)
  10. Train (3:23)
  11. Part of the Day (3:29)
  12. True Friend (2:56)
  13. Amambanda [Single Edit] (3:00)
  14. Lama Gaia [Single Edit] (3:03)
Leuk album, vooral de up tempo liedjes Lama-gaia, Amambanda en Shei Shei. De rustigere liedjes vind ik wat minder, Leave me Alone is dan weer wel best een mooi nummer. Je krijgt in ieder geval wel goede zin van deze muziek.

xxx bloemetje

avatar van the viking
Inderdaad waanzinnige goeie muziek,jammer dat de meiden zo lelijk zijn !

Mojo Pin
De reden dat deze 'muziek' uit Nederland komt is omdat ze in Afrikaanse oerwouden doorgaans geen apparatuur hebben om dat domme getrommel op te nemen. Kom op mensen, dit gaat toch helemaal nergens over...

Goeie cd, leuke meiden, lekkere muziek. Terrasje, drankje

Mojo Pin schreef:
Kom op mensen, dit gaat toch helemaal nergens over...

Niet mee eens, briljante muziek is dit natuurlijk alleszins niet, maar volgens mij zijn deze meiden wel degelijk erg muzikaal.

avatar van jowietje
Muzikaal zijn ze ja, maar uit dat dan niet door een eigen taaltje te gaan verzinnen. Kom op in groep acht kan dat, maar om er nou een album mee op te nemen

Mojo Pin
obsessed schreef:

Ik moet toegeven dat wat ik gisteren van ze zag bij Paul de Leeuw reuze mee viel. Het werd dan ook in het Engels gezongen en er zat geen getrommel in. En die zusjes zijn natuurlijk best leuk om te zien
Maar voor de rest kan ik er nog steeds weinig mee

avatar van Justinx
Treble vind ik erg geweldig en helemaal super maar deze cd gaat me toch wel even te ver. Er staan verdorie 2 keer dezelfde nummers op en 4 (!!!) (licht aangepaste) nummers van het vorige album op! Wat blijft er dan in hemelsnaam over?! Sorry, maar ik moet het album links laten liggen, hoe vervelend ik het ook vind...

even mijn mening herzien: deze muziek gaat je toch gauw vervelen, je hebt er al snel genoeg van en dan wordt het best irritant

2 sterren

Pieter Paal
En nu maar wachten tot de nieuwe single 'Papa Gaya' in de winkel ligt.

chrismusic
Pieter Paal schreef:
En nu maar wachten tot de nieuwe single 'Papa Gaya' in de winkel ligt.

waar zie jij papa gaya?