Conny Vandenbos - Net Als Iedereen (1983)

Label: EMI

1. Leven bij het Leven (3:27)
  2. Zevende Hemel (3:20)
  3. Hedenmorgen Negen Uur (2:54)
  4. Zou Ik het Weer Zo Doen (4:08)
  5. Je Gaat Eruit (3:23)
  6. Voorbij (4:25)
  7. Net Als Vroeger (2:53)
  8. Je Blijft Me Lief (3:46)
  9. De Stad Is 'T Mooist in de Morgen (3:43)
  10. Eerste Positie (3:26)
  11. Nee, Ik Ben Niet Bang (3:50)
  12. Net Als Iedereen (3:52)
avatar van Madjack71
Met gekozen nederlandstalige bewerkingen van artiesten als; H. Faltermeyer/U. Jurgens/E. Morricone/Vangelis en Elton John kan ik als vanouds weer vertrouwen op een mooi stukje afwisselende muziek. Degene die mee hebben gewerkt aan deze vertalingen zijn o.a Joost Nuissl/Ivo de Wijs/Jan Simon Minkema/J. Fluitsma en Hans Vermeulen. Dus dat zit ook wel snor. Dat in combinatie met de warme, liefdevolle, melancholische prachtige stem van Conny en ook dit album stelt mij niet teleur. Vooral kant B laat horen dat als er een goed liedje gekozen wordt met mooie teksten, Conny het zich eigen kan maken als geen andere artiest destijds in het vak. Voor wie het nog niet wist, of het zich kan voorstellen....Conny was een hele grote zangeres.