Conny Vandenbos - Over Liefde (1979)

Label: Philips

9. Buiten (2:51)
  10. De Nacht (3:45)
  11. Wij (3:09)
  12. Samen Met Jou (1:37)
Eigenlijk had dit album in 1978 onder de titel 'Samen met jou'bij Basart uit moeten komen, als opvolger van 'Licht en Schaduw'. Maar het liep anders, want Basart Records International hield op te bestaan. Phonogram wierp zich op om de plaat op de markt te brengen en zo kwam hij in april 1979 toch nog uit, niet op PARK, maar op Philips, en met de nieuwe titel Over Liefde. Hij past gedeeltelijk wel weer in het rijtje van de Basart-albums maar er klinkt ook al wat nieuw geluid in door. Grappig is dat de track Samen met Jou is opgedeeld en als begin- en eindthema op de plaat kwam. Waar ben je is een mooie Elton John-cover, en Lekker Stuk laat al een beetje de nieuwe Conny horen. Al met al een fijn album van Conny.