menu

The Prodigy - The Night Is My Friend EP (2015)

mijn stem
3,20 (10)
10 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Dance
Label: Take Me to the Hospital

  1. Get Your Fight On [Re Eq] (3:43)
  2. Awol (Strike One) (2:59)
  3. Rhythm Bomb [Edit] (3:15)

    met Flux Pavilion

  4. Rebel Radio [René LaVice's Start a F*****g Riot Remix] (5:05)
  5. The Day Is My Enemy [Caspa Remix] (3:30)
totale tijdsduur: 18:32
zoeken in:
avatar van FunkStarr
3,0
AWOL (Strike One) is wel heel tof, onbegrijpelijk dat juist deze track het album niet gehaald heeft. Hij duurt wel erg kort met een krappe 3 minuutjes. Had best wel 2 minuten langer gekunt. De rest van de Remixes zijn redelijk maar niets bijzonders. Leuk EP-tje maar alleen de moeite waard vanwege AWOL. Één van de beste Prodigy tracks van de laatste jaren vind ik.

avatar van Kos
3,0
Kos
Nee, vind die juist een stuk minder dan de rest.

avatar van FunkStarr
3,0
Ok, ik vind zelf bijvoorbeeld Get Your Fight On maar een vervelende track, en Rhythm Bomb hoort wat mij betreft bij het slechtste wat ze ooit gemaakt hebben. AWOL klinkt tenminste onvervalst als Prodigy met een soort van oldschool randje eraan, plus als die knallende gitaar riff met keiharde breakbeat eronder erin komt zit ik bijna te juichen op m'n stoel. Zo hoor ik ze persoonlijk het liefst.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:12 uur

geplaatst: vandaag om 10:12 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.