Sodom - Code Red (1999)

Duitsland
Label: Drakkar

1. Intro (0:49)
  2. Code Red (3:55)
  3. What Hell Can Create (3:31)
  4. Tombstone (3:56)
  5. Liquidation (2:44)
  6. Spiritual Demise (2:52)
  7. Warlike Conspriracy (2:49)
  8. Cowardice (4:17)
  9. The Vice of Killing (4:22)
  10. Visual Buggery (3:13)
  11. Book Burning (2:34)
  12. The Wolf and the Lamb (3:19)
  13. Addicted to Abstinence (2:06)
  14. Cradle of Filth - Sodomy and Lust * (4:44)
  15. Impaled Nazarene - Burst Command 'til War * (2:26)
  16. Krisiun - Nuclear Winter * (5:28)
  17. Dark Funeral - Remember the Fallen * (4:20)
  18. Luciferion - Blasphemer * (2:19)
  19. Atanatos - Outbreak of Evil * (4:22)
  20. Decayed Remains - Christ Passion * (6:46)
  21. Enthroned - Conqueror * (2:51)
  22. Desaster - Proselytism Real * (3:24)
  23. Swordmaster - Witchhammer * (2:47)
  24. Revenant - Agent Orange * (6:26)
  25. Goddess of Desire - Bombenhagel * (3:25)
  26. Order From Chaos - Nuctemeron * (2:59)
  27. Brutal Truth - Sepulchral Voice * (3:56)
  28. Randalica - Ausbruch des Bösen * (4:16)
avatar van B.Robertson
Sodom (heer Angelripper) heeft zichzelf hier weer eens overtroffen om met een belachelijke hoes op de proppen te komen, gewoon bij het zielige af, maar wie zich daar niets van aantrekt en het album aanschaft, beleeft er zeker geen miskoop aan. Tom Angelripper wordt hier vergezeld door drummer Bobby en gitarist Bernemann; een stabiele line-up, totdat Bobby een paar jaar terug vertrok wegens interne strubbelingen met Tom Angelripper. Code Red moet hun terugkeer naar de thrash zijn, mij eerlijk gezegd een zorg of het door hardcore punk, death metal beïnvloed of pure thrash is. Code Red laat Sodom horen zoals ik het graag hoor: erg snel en met weinig melodie.

avatar van Lau1986
Een prima Sodom album. Eigenlijk biedt het alles wat je verwacht van de band. Agressie, de typische vocalen en lekker rauw. Lekker album!