Keith Hudson - Rasta Communication (1978)

Jamaica
Reggae
Label: Greensleeves

1. Rasta Communicating (King Saul)
  2. Felt We Felt the Strain
  7. I'm No Fool
  8. Jonah
  9. I'm Not Satisfied
  10. I Won't Compromise
Gedegen reggae plaat, zijn paar mooie nummers op maar wel behoorlijk hetzelfde. Komt een stuk tekort tov two sevens clash of bv Sinsemilla maar dat is geen schande. Heb Sly & Robbie wel een geïnspireerder horen spelen.

avatar van Venceremos
Ene Ranchie McClean bespeelt hier de bas, niet Robbie Shakespeare. Vind Keith Hudson altijd wat overschat en een slechte zanger bovendien hoewel deze best genietbaar is.

Venceremos schreef:

Je hebt gelijk, Robbie speelt rhythm guitar. Inderdaad niet de beste zanger maar deze is zoals wij allebei constateren goed genietbaar, Voor de plaat ook heel weinig betaald, goed besteed dus.