Boy - Every Page You Turn (2004)

Canada
Label: MapleMusic

1. People Come On (3:28)
  2. Same Old Song (4:05)
  3. Every Page You Turn (4:07)
  4. You Gave It All (4:43)
  5. A Line to Stand Behind (4:17)
  6. The New Number 2 (2:17)
  7. Up in This Town (3:20)
  8. Black Cat (4:13)
  9. Diamonds (3:32)
  10. The Shells (3:20)
  11. Stars (5:18)
Best aardig album.

avatar van Smeerklaas
Ik heb nummer 2 's gehoord op Fifa en het nummer is maar in mn hoofd blijven steken. Heb sinds kort 't weer 's geluisterd op hun Youtube account, maar helaas is daar al 5 jaar niks aan veranderd. De band bestaat geloof ik niet meer, er is helemaal niks meer over te vinden. Spijtig want Up in this town is ook een retevet nummer. Kan nu gewoon geen oordeel geven omdat ze ook op Spotify niet staan, en het album nergens te koop is.

Hendrik68
Ken deze band ook niet, maar heb even voor je gekeken en je kunt hem gewoon op bol.com bestellen. Wel duur trouwens voor zo'n oud album.

avatar van Smeerklaas
Hendritk68.

Ik zag het inderdaad ook, maar dan nog. Ik wil voordat ik een album koop wel weten wat voor nummers er op staan. Ik kan het natuurlijk gokken maar wat je zelf ook zei, het album is duur.