Howling Bells - Howling Bells (2006)

Australiƫ
Label: Bella Union

1. The Bell Hit (3:15)
  2. Velvet Girl (3:19)
  3. Low Happening (3:04)
  4. Broken Bones (3:20)
  5. Wishing Stone (3:32)
  6. A Ballad for the Bleeding Hearts (3:41)
  7. The Night Is Young (3:50)
  8. Across the Avenue (4:01)
  9. Setting Sun (3:50)
  10. Blessed Night (3:17)
  11. In the Woods (4:27)
  12. I'm Not Afraid (2:45)
Een lekkere plaat. De stem van de zangeres lijkt wel ergens op, maar ik weet zo niet op wie.

avatar van Aion
Op die van Julianne Regan, van All about eve?

Stonden in het voorprogramma van Placebo. Live klonk ze soms een beetje als Siouxsie, best goed dus ...

avatar van the viking
ReneoetNee schreef:

Vind de stem bij momenten erg op die van Chrissy Hynde van The Pretenders lijken Bedankt Ouwe dat ik dit album op het spoor ben gekomen dankzij de entree van Howling Bells in je top 10

voorlopig 4* Nu al een van de beste albums naast Meds van Placebo van dit jaar

avatar van Ali Chemicali
Klinkt aller aardigst

Eindelijk goede door een vrouw gezongen muziek in dit genre, of heeft er nog iemand een tip?

avatar van Blue88
Echt erg lekker album, wauwzers. En ce moment een 4

edejong
heerlijke plaat!

Heel goed album.
Haar stem geeft een bepaald sfeertje mee aan de plaat waardoor het erg goed klinkt.
Ik heb geen spijt van de aankoop hiervan.

avatar van Tekh
ik vond haar stem juist op heather nova lijken,maar zeker een goeie plaat

Als voorprogramma gezien bij Placebo, erg goed! Super plaatje dit, lekker voor in de zomer.

Nieuw album is gelekt.

avatar van Banjo
en 15 november (2011) het voor programma van Elbow!. Tijd voor mij om in deze band te gaan verdiepen...