Trevor Rabin & Mark Mancina - Con Air (1997)

Score

6. Romantic Chaos (1:22)
  7. The Takeover (3:52)
  8. The Discharge (1:09)
  9. Jailbirds (0:59)
  10. Cons Check Out Lerner (1:55)
  11. Poe Saves Cops (2:25)
  12. The Fight (0:22)
  13. Battle in the Boneyard (7:41)
  14. Poe Meets Larkin (1:14)
  15. Bedlam Larkin (0:49)
  16. Fire Truck Chase (4:22)
  17. Overture (4:18)
neo
Rabin zijn stijl is meteen te herkennen, die van Mancina ook alleen lijkt het alsof maar een klein deel voor zijn rekening was. ''Con Air Theme'' laat meteen blijken wat het sterkste element van de score is: een krachtig, ritmisch gitaarjengelend thema. Intiemer te horen door middel van kleine, rustige jengeltjes in oa. ''Trisha''. Opvallend is dat veel tracks te kort zijn (bv. het rockende ''The Fight''),waar tegenover wel spektakel staat als ''Battle in the boneyard''. Een verademing is de militair-achtige aanpak van het thema, inclusief blazers& co , in ''The Discharge''. Dit was ook een van de allereerste scores die ik kocht, wat zou kunnen verklaren waarom ik deze nu nog steeds goed vind. 4 sterren

Waar kan ik dit album vinden?

neo
Genoeg plaatsen. Bijvoorbeeld hier op ebay of op Amazon.

Of gewoon op onze eigen Nederlandse bol.com

Misschien eerst even zelf wat rondkijken, voor je de gemakkelijke uitweg van anderen vragen neemt?

avatar van JohnWilliams
Nederland is niet echt een Score-land, dus ik snap best dat snakevega vroeg waar die te vinden was. In Engeland & Frankrijk vind je overigens ook veel meer dan in NL. Gelukkig dat er nog altijd internet is (ebay.com & bol.com). Op Amazon.com kan je geloof ik niks kopen vanwege het dollarprobleem.