Hero Fisher - Delivery (2015)

Label: Little Champion

1. Brutish Words (3:56)
  2. Break My Heart and Mend It (5:41)
  3. The Colour of Madness (4:56)
  4. Breathe (3:22)
  5. What's the Difference (4:22)
  6. They're All the Same (4:47)
  7. The Cause (4:33)
  8. You Can (4:53)
  9. The Good in Things (4:06)
  10. The Deep (7:08)
avatar van Sunderland
Getriggerd door het mooie Break My Heart and Mend It dat ik op de Pinguin hoorde ben ik me eens gaan verdiepen in deze dame en zie hier, een release van haar debuut is aanstaande.

Wederom een singer/songwriter waar er al zo veel van zijn. Dit keer eentje van Australische afkomst en gesetteld in Londen. Een ietwat donkere stem (een beetje Nadine Shah light) met een lichte vibratie daarin is het eerste wat opvalt. Wat mij verder aanspreekt is dat dit nummer mooi is opgebouwd en naar het eind toe fijn openbarst.

De rest van het album moet aantonen of zij zich kan gaan mengen in de kopgroep van songwriters en daarmee een blijvertje wordt.

avatar van E-Clect-Eddy
Omdat de nieuwe single Sylvie en EP Slipstream al eerder door Spotify aanbevolen werden nu ook eens een paar nummers van dit album beluisterd en dat bevalt enorm. Voorlopig alleen de eerste 2 nummers van dit album, van de week maar eens het hele album luisteren.

En wat donkere versie van Emiliana Torrini zo op het eerste gehoor.