Mr. Projectile - The Last Summer (2001)

Electronic
Label: Topscore

1. Compact (5:06)
  2. Flying Sounds (6:52)
  3. Pedestal (7:09)
  4. Tunnel O' Love (3:22)
  5. Figure Four (5:00)
  6. Fend to Buddy (4:47)
  7. Masterin' tha Beast (7:38)
  8. Pocket Wetty (4:13)
  9. Tonsafun [These Aren't the Droids Remix] * (5:46)
avatar van cichlisuite
"Sinking" album uit 2004 op het Merck label vind ik een slag beter dan deze, toch een aardige release van Mr projectile

avatar van brooklyn
Raar dat deze er nog niet opstond. Leuk project, die af en toe wel wat weg heeft van oude Autechre. Flying Sounds, Pedestal, Tunnel O' Love, Fend to buddy zijn fijne lieflijke tracks en af en toe emotioneel

En oja, de laatste track staat er niet overal op, maar van mij mag je stemmen ook heb je deze niet gehoord Ben benieuwd wat mensen als Onderhond en John Doe hiervan vinden

avatar van brooklyn
Dit is overigens wel heel toevallig Cichlisuite

avatar van cichlisuite
Telepathie

avatar van John Doe
Extra omdat het al een week eerder was toegevoegd. Ik ga op zoek

En van die laatste track had je een bonustrack mogen maken of wil je weer dat je favorieten-stemmen worden verwijderd na een correctie

Haha
Correctie was al verstuurd...

avatar van John Doe
Muziek die me bevalt. Met 50 minuten een wat kort album, maar erg fijn. Het geluid is mooi. Minpunt is dat er wat te weinig veranderd in de nummers plaatsvindt om het echt sterk te laten worden. Er is gekozen voor een minimale aanpak. Als je er goed voor gaat zitten is de ervaring wel heel warm en rustgevend.