Cygnus X - Collected Works (2003)

Duitsland
Dance
Label: ID&T

1. Positron '03 (3:52)
  2. Superstring (7:53)
  3. Indakasa (7:24)
  4. Deliberation (9:46)
  5. Hypermetrical (5:42)
  6. The Orange Theme (6:31)
  7. Kinderlied Part I & II (9:01)
  8. Positron (7:16)
  9. Synchronism (7:44)
  10. Turn Around (10:07)
  11. Superstring [Rank 1 Remix] (3:09)
  12. Positron [Armin van Buuren Remix] (8:49)
  13. Introspective [G&M Project Remix] (7:22)
  14. The Orange Theme [Ferry Corsten Remix] (7:02)
  15. Hypermetrical [Der Dritte Raum Mix] (6:55)
  16. Positron [Marco V Remix] (6:37)
  17. Synchronism [Human Evolution Remix] (7:27)
  18. Superstring [Rank 1 Deep Dub] (7:45)
  19. The Orange Theme [Bervoets & de Goeij Remix] (7:23)
  20. Superstring [Future Breeze Remix] (5:04)
  21. Indakasa [Space Diver Mix] (4:58)
avatar van Lennonlover
superstring en the orange theme ken is. Ze zijn fantastisch! Maar de rest heb ik niet de eer om te kennen...

avatar van RogerV
Goede heruitgave van ID&T destijds. Machtig mooie trance van hoge kwaliteit was dit. Sterke melodieën en heerlijke sferen.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Afgaande op de online prijzen en het feit dat ik hem nog nooit irl ben tegengekomen (nieuw noch tweedehands), is dit blijkbaar een behoorlijk zeldzame release?

avatar van RogerV
Volgens mij alleen in Nederland uitgebracht door ID&T.

Destijds gewoon bij de Free record shop kunnen krijgen en heeft ID&T dit och ook behoorlijk gepromoot met oa de remix van Positron die op single werd uitgebracht en vaak op de radio was te horen. Bovendien is ID&T nou niet bepaald een obscuur labeltje dat dingen kleinschalig uitbrengt zou je zeggen. Hoewel ik niet weet wat de oplage was.

Maar wellicht heb ik ongemerkt een collectersitem aangeschaf

avatar van Rhythm & Poetry
Superstring was wel een toffe hit, later zou Cygnus X het vooral goed doen op Primavera.