El Canto del Loco - Zapatillas (2005)

Spanje

6. Vuelve (2:37)
  7. Despiértame (3:09)
  8. Úsanos (3:20)
  9. El Pescao (3:23)
  10. Qué Caro Es el Tiempo (3:00)
  11. Desaparece (2:52)
  12. Tal Como Eres (4:15)
  13. Por Tí (2:52)
avatar van rrremberrrt
Door mijn erasmusperiode in Spanje leren kennen en telkens ik naar deze muziek luister denk ik met veel heimwee aan die tijd terug...
Ik durf helemaal niet te beweren dat dit hoogstaande muziek is, toch luister ik er zeer graag naar. Het is te klasseren onder de noemer: rockmuziek met hoog hitgehalte.

Ik heb ze leren kennen doordat ik in Spanje was met een uitwisseling, en állemaal hielden ze van deze band, dat maakte me nieuwsgierig dus toen ik thuiskwam heb ik er meteen wat van geluisterd!
En ik zou inderdaad ook niet echt zeggen dat het hoogstaande muziek is, maar toch klinkt het heel goed in het oor! Zapatillas zou echt een meeblérer zijn als je alleen maar Spaans als moedertaal hebt.
Por Ti en Tal Como Eres vind ik hele mooie nummers en Que Caro Es El Tiempo trouwens ook.
Bij El Pescao is het leuk dat David ook eens een nummertje zingt, dat geeft variatie.
Ik vind alleen Canciones helemaal niks, en volvera ook niet echt.
Het totaal geef ik een 3,5 (in sterren natuurlijk)