Krallice - Ygg huur (2015)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Idols (3:08)
  2. Wastes of Ocean (6:41)
  3. Over Spirit (6:41)
  4. Tyranny of Thought (6:41)
  5. Bitter Meditation (6:41)
  6. Engram (5:37)
avatar van Don Cappuccino
Krallice was bezig met een nieuwe plaat, maar vandaag bracht de band ineens Ygg Huur compleet onverwachts uit op Bandcamp, een strategie die meer bands inmiddels hanteren. Die nieuweling klinkt tijdens de eerste luisterbeurt anders dan het voorgaande werk, maar het typische Krallice-geluid zit er nog in. Daar waar de band op eerdere albums vaak op kleine ideeën lang voortborduurde op een magnifieke manier, is de snelheid waarmee de ideeën op je afkomen een stuk hoger geworden, ook is de muziek een stuk feller. Ik word er erg blij van en ik heb weer heel veel zin om deze plaat te doorgronden, want Krallice is nooit muziek waar je na een aantal luisterbeurten alles in hebt gehoord. Nog steeds een van de interessantste blackmetalbands van dit moment. Beluister hem via Bandcamp.

avatar van Metalhead99
Oef, zojuist aan een eerste luisterbeurt onderworpen. Complexe materie waarvan het zweet je bij deze temperatuur bijna uitbreekt door er enkel naar te luisteren. Ik weet nog niet wat ik ervan moet vinden, deze gaat nog wel wat luisterbeurten nodig hebben denk ik.