Kylesa - Exhausting Fire (2015)

Label: Season of Mist

1. Crusher (4:55)
  2. Inward Debate (2:35)
  3. Moving Day (2:46)
  4. Lost and Confused (3:18)
  5. Shaping the Southern Sky (5:48)
  6. Falling (4:17)
  7. Night Drive (4:35)
  8. Blood Moon (4:37)
  9. Growing Roots (4:05)
  10. Out of My Mind (3:26)
  11. Paranoid * (4:40)
avatar van trebremmit
Nieuwe Kylesa, altijd goed!

Lost and Confused staat al op Youtube
Erg lekker nummer hoor.

avatar van eightynine
Het lijkt wel een beetje de trend dit jaar. Na knallers van albums uitgebracht te hebben, in 2015 een rustigere versie van jezelf laten zien. Ook Kylesa doet dus mee. Ik moet vooral nog even schakelen dat ik niet steeds mee wil schreeuwen waar helemaal niets te schreeuwen valt. In tegenstelling tot bv. Graveyard ben ik er niet bang voor dat hier het kwartje nog wel gaat vallen.

avatar van trebremmit
Vind het wel lekker, beetje psychedelischer en zelfs wat shoegaze erdoor, ze doen in ieder geval wat anders dit album.
Trouwens, de dubbele drums zijn verdwenen of hoor ik dat verkeerd?

avatar van Don Cappuccino
Ja, de dubbele drums zijn zeker verdwenen. Ik vind het ook allemaal wel goed klinken, maar meer ook niet eigenlijk.

avatar van trebremmit
Jammer want dat klonk toch altijd wel vet.

Ik vind Paranoid coveren trouwens wel een beetje suf eigenlijk.
Moet het hem nog wel wat vaker luisteren, maar zo goed als Static Tension is het zeker niet, maar dat is ook buitencategorie.