The Mars Volta - Live at the Electric Ballroom July 9, 2003 (2005)

Label: Universal

1. Son et Lumiere
  2. Intertiatic ESP
  3. Roulette Dares (The Haunt Of)
  4. Drunkship of Lanterns
  5. Concertina
  6. Cicatriz ESP
  7. This Apparatus Must Be Unearthed
  8. Televators
  9. Take The Veil Cerpin Taxt
edo84
aardige bootleg

alleen lijkt omar in de badkamer te staan.

JonnieBrasco
bootlegs zijn niet toegestaan op de site, deze kan er dus weer af.

avatar van mathias
Dit is helemaal geen bootleg, maar een officiële release in beperkte uitgave. Enkel op vinyl te verkrijgen, via alle officiële kanalen. Deze kan er dus op blijven staan

avatar van auto pilot
Schitterende uitgave op helder blauw en groen/geel marble vinyl. Jammer genoeg geen mooi artwork verder: een sobere zwarte hoes met een 'sheet' als voorkantje.
Geluidskwaliteit is prima, en het optreden zelf is ook strak uitgevoerd, wat in die tijd nog redelijk uniek was voor de band.

edo84
mathias schreef:

hun platenmaatschappij erkent dit album niet op vinyl en er is ook geen gelimiteerde opgave van 300 stuks.

dit album is ook op cd verschenen en die is wel uitgegeven door de platenmaatschappij.

avatar van auto pilot
Het is een promo, er staat inderdaad niks van GSL of Universal op de hoes/platen. De cd-versie heb ik nog nooit gezien en nooit iets over gelezen?