Jordin Sparks - Right Here Right Now (2015)

Pop / R&B
Label: RAL

1. Work from Home (4:25)

met B.o.B

2. 1000 (2:37)

met J-Doe

3. Right Here Right Now (2:47)
  4. Double Tap (3:25)

met 2 Chainz

5. Boyz in the Hood (3:33)
  6. Silhouette (3:40)
  7. They Don't Give (3:48)
  8. Left....Right? (3:42)
  9. Casual Love (3:56)

met Shaggy

10. Unhappy (4:04)

met Elijah Blake

11. Tell Him That I Love Him (4:56)
  12. 11:11 (3:56)
  13. 100 Years (3:57)
  14. It Ain't You (3:21)
avatar van Emile93
1,0
Een nieuwe Jordin!!! Ik ben benieuwd!!!!!
Ze heeft wel aangekondigd meer de hip-hop kant op wilt. Double Tap was daar al een voorproefje van. Verschrikkelijk nummer.
Right here Right now gaat ook wat meer de urban kant op. Ik ben daar persoonlijk geen fan van. Desondanks ga ik dit album wel checken.

avatar van Editoor
Inderdaad naar de urban kant. Vind de plaat echt niks aan. De RnB/pop nummers die ze maakte waren zeer aangenaam om naar te luisteren. Dat is op deze plaat niet meer terug te vinden.

avatar van Emile93
1,0
Ja heb hetzelfde! Wat een teleurstelling.

avatar van Style.Girl
Tja, dit is niet zoals de eerste twee albums. Vanaf hier is ze een hele andere kant opgegaan, en geen goede kant als je het mij vraagt. Je hoort nu ook eigenlijk niks meer van haar. Er zitten wel een paar leuke nummers tussen, maar de meeste is meuk. Silhouette, Boyz in the Hood en It Ain't You vind ik het leukste.