Lil' B & Chance the Rapper - Free Based Freestyles Mixtape (2015)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Last Dance [Based Freestyle] (3:43)
  2. What's Next [Based Freestyle] (5:47)
  3. First Mixtape [Based Freestyle] (7:00)
  4. Amen [Based Freestyle] (9:20)
  5. Do My Dance [Based Freestyle] (5:36)
  6. We Rare [Based Freestyle] (4:37)
avatar van bennerd
Heel, heel erg benieuwd naar.

avatar van Silky & Smooth
Wow, lekker project! Lil' B houdt zich wat in en Chance the Rapper is iets luider. Een geslaagde combinatie. Ze mogen van mij wel een heel album maken! MJ_DA_MAN kan jij misschien voor mij uitzoeken wie dit geproduceerd heeft?

avatar van MJ_DA_MAN
Ik heb gezocht maar kon er niks over vinden. Qua producers dan.

avatar van Silky & Smooth
Ik denk dan Lil' B zelf. Toch heel erg bedankt MJ!

FRIPI
Wat hilarisch slecht dit. Het is zo slecht dat het grappig is.

De beats zijn niet eens zo slecht maar heb veel betere gehoord in deze stijl.

Als rappers niets anders dan drama.

avatar van MDRAIJER
Jezus, wat is rap toch achterhaald.

Ik vind Chance nog enigszins vet maar Lil' B?

En het feit dat er achter ieder nummer "Freestyle" staat slaat ook ergens op. Tegenwoordig is alle rap zogenaamd "freestyle". Ach hou op. Ik ga me niet meer verdiepen in de rap. Excuse me.

avatar van Korreltje Zout
Twee 'improviserende' rappers. Leuk voor toevallig op straat, maar op een CD? in je huiskamer? om echt naar te luisteren? iets waar je voor hebt moet betalen? met geld?

De minachting voor de consument is hoorbaar: die slikt alles wel, want wij zijn bekende namen. Bah.

Noem mij ouderwets, maar ik heb nog steeds het liefst dat een artiest een jaar zijn best doet en daarna zijn beste shot uitbrengt.

(Deze reactie hoef je overigens niet serieus te nemen want ik ben slechts aan het Freestylen.)

avatar van bennerd
Enig probleem in je freestyle: het is een gratis mixtape, dus niks betalen.

avatar van Korreltje Zout
Ik sta gecorrigeerd.

Dan ga ik er gratis niet verder naar luisteren. Aardig gebaar van de heren B en the Rapper, toch betaal Ik liever duur geld voor een goede CD.

Korreltje Zout schreef:
Dan ga ik er gratis niet verder naar luisteren.

PETExFISH
Pitchfork schreef hierover: "No, this is not the stuff of genius, but it's enough to save anyone's bad day."

Slaat wat mij betreft de spijker op z'n kop. Beats zijn goed gekozen dan wel goed getikt door Lil' B (blijkbaar?) The Based God zelf grijpt mij als rapper wat minder en haalt daarmee het geheel wel iets omlaag. Ik ben echter nooit groot fan geweest dus zit er ook niet echt mee. Daarentegen ben ik wel een groot fan van Chance. Zijn stemgeluid en flows maken deze tape voor mij die redder van een slechte dag. Al kan het zijn dat ik gewoon Chance raps miste na een licht tekort daaraan op Surf.

avatar van MDRAIJER
Korreltje Zout schreef:

Ik nam dit ook met een korreltje zout maar ik geef je helemaal gelijk.