La Luz - Weirdo Shrine (2015)

Label: Hardly Art

1. Sleep Till They Die (3:19)
  2. You Disappear (3:22)
  3. With Davey (2:17)
  4. Don't Wanna Be Anywhere (3:00)
  5. I Can't Speak (3:03)
  6. Hey Papi (1:46)
  7. I Wanna Be Alone (With You) (2:16)
  8. I'll Be True (3:28)
  9. Black Hole, Weirdo Shrine (3:04)
  10. Oranges (2:10)
  11. True Love Knows (3:36)
Ik ben fan van Shana Clleveland's zang en gitaarwerk. Anders dan op haar solowerk, hier spelen zij en haar band surfrock met flinke 60's invloeden. Cleane gitaar zoals The Ventures of The Astronauts en soms qua vleugjes pop wat Beach Boys. Toch klinkt dit zeer eigen, want het is verpakt in een rammelend garagerock-sausje, waarbij de productie is verzorgd door niemand minder dan Ty Segall. Samen met onder andere The Shivas en Guatanamo Baywatch wel een surf-revival te neoemen. Tof!

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Ik sluit me helemaal bij aan bij ThirdEyedCitizen, inclusief de waardering in sterren.

avatar van E-Clect-Eddy
I Wanna Be Alone (With You) lekker nummer